Het resultaat

De uitdaging

Het transformeren van de bestaande woonkamer met een moderne strakke uitstraling naar een stijlvolle living in een knusse huiselijke sfeer!

Wat hebben we gedaan?

Allereerst is er een interieurplan gemaakt waarbij warmte, sfeer en gezelligheid de belangrijkste peilers waren. Toen het kleurenplan samen met het materiaalgebruik bepaald was, is met de uitvoering begonnen:

De achterpui is voorzien van prachtige transparante japanse vouwgordijnen, gecombineerd met linnen-look overgordijnen op ingeslagen ringen aan een RVS roede. Op de vloer is een royaal vloerkleed neergelegd wat de basis vormt van het complete “zit eiland”. De oranje designstoel is vervangen door 2 heerlijke fauteuils en de bestaande bank met chaise longue is voorzien van een grove nieuwe bekledingsstof. Ook is de hoge salontafel vervangen door een lage, dichte salontafel waardoor er veel meer rust ontstaat in het geheel. Met het plaatsen van een sfeervolle gashaard kwam een droom van de bewoners tot leven en het hoogglans zwarte tv-meubel liet alle storende apparatuur uit het zicht verdwijnen.Tot slot is met nieuwe accessoires het geheel gestyled!!

Zo was het eerst

Project 105 032Sfeervolle woonkeuken